Politica de Confidențialitate

La Jardine Hills, ne străduim să oferim produse, servicii și experiențe remarcabile.  Jardine Hills (în cele ce urmează: „Jardine Hills” sau „noi”) recunoaște și respectă drepturile persoanelor în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal ale acestora. 

Această Politică de Confidențialitate descrie ce tip de date cu caracter personal putem colecta de la dumneavoastră, pe acest website sau atunci când vizitați Jardine Hills, prin comunicări scrise sau verbale cu noi, şi în ce mod le utilizăm. 

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal  în conformitate cu prevederile Regulamentului General al UE privind protecția datelor 2016/679 (“RGPD”), ale Legii nr. 190/2018 privind implementarea Regulamentului General al UE privind protecția datelor,  si ale oricăror alte reglementări legale aplicabile privind prelucrarea şi protecția datelor cu caracter personal (împreună cu RGPD, “Legile privind protecția datelor”).

Ce date colectăm?

Datele pe care le colectăm despre dumneavoastră (denumite în cele ce urmează colectiv şi individual, „Datele”) includ:

Vom colecta Datele atunci când interacționați cu noi, în calitate de oaspete sau potențial oaspete. În acest context, vom colecta: numele dumneavoastră, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de domiciliu și detaliile cardului de credit pentru rezervarea online a cabanei, informații legate de rezervare, șederea sau vizita dumneavoastră la proprietatea noastră.

Când ne transmiteți un e-mail sau alte comunicări, putem utiliza aceste comunicări pentru a procesa cererile dumneavoastră, a răspunde solicitărilor dumneavoastră, precum și pentru a ne îmbunătăți produsele si/sau serviciile.

Cum/când colectăm datele dumneavoastră?

Vom colecta Datele dumneavoastră atunci când:

  • Vă înregistrați online sau plasați o comandă pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre
  • Adresați o solicitare sau raportați o problemă cu privire la oricare dintre produsele sau serviciile noastre
  • Utilizați sau vizualizați pagina noastră web prin intermediul cookie-urilor browser-ului dumneavoastră
  • Completați în mod voluntar un sondaj privind satisfacția clientului sau ne furnizați opinia dumneavoastră prin intermediul paginilor de tip forum sau prin e-mail

De asemenea, prelucrăm Datele pentru a administra şi îmbunătăți produsele si/sau serviciile noastre.

Cum utilizăm datele dumneavoastră?

Prelucrăm Datele dumneavoastră în baza unui temei juridic, în conformitate cu Legile privind protecția datelor.

Scopurile pentru care prelucrăm Datele dumneavoastră și temeiurile juridice avute în vedere ca bază a prelucrării sunt următoarele:

  • Pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră, precum și pentru a vă furniza serviciile solicitate (de exemplu, prin intermediul formularului de “Contact”). Aceasta include trimiterea mesajelor administrative și a altor informații necomerciale despre Jardine Hills și website-ul nostru, inclusiv actualizări și notificări importante.
  • Atunci când v-ați dat consimțământul, putem utiliza Datele dumneavoastră:
      • pentru a îmbunătăți website-ul nostru și pentru a îmbunătăți, personaliza experiențele și comunicările cu noi,
      • pentru a putea furniza newsletter-ul promoțional și comunicări comerciale, de exemplu, prin e-mail sau SMS.
  • In realizarea interesului nostru legitim, pentru a asigura integritatea si securitatea website-ului nostru și a rețelei noastre IT, precum și pentru a gestiona eventualele probleme de securitate.
  • Atunci când este necesar să respectăm o obligație legală ce ne revine.

Când prelucrăm comanda dumneavoastră, putem trimite Datele dumneavoastră către autoritățile publice relevante și, de asemenea, să utilizăm informațiile rezultate din aceasta, pentru a preveni practicile frauduloase.

Putem dezvălui date cu caracter personal atunci când o astfel de divulgare este necesară pentru a respecta Legile privind protecția datelor, inclusiv pentru a îndeplini cerințele legale, sau pentru a răspunde unor astfel de cerințe in cadrul unor proceduri judiciare.

Putem comunica Datele dumneavoastră furnizorilor noștri autorizați de servicii care prestează anumite servicii în numele și pe seama noastră, precum servicii de stocare și asigurarea suportului în legătură cu website-ul nostru. Acești furnizori de servicii pot avea acces limitat la Datele dumneavoastră, în măsura în care acestea le sunt necesare pentru a-și îndeplini atribuțiile, însă le este interzis să comunice sau să utilizeze aceste Date în alte scopuri. De asemenea, acești furnizori de servicii pot avea acces la Datele dumneavoastră in condițiile in care încheie cu noi acorduri de prelucrare a datelor conform RGPD. Aceste acorduri prevăd, printre altele, obligația pentru respectivele terțe părți să aplice măsuri de securitate adecvate pentru a proteja confidențialitatea, securitatea și integritatea Datelor dumneavoastră.

Datele dumneavoastră pot fi transferate în afara României, în țări din UE/SEE și din afara UE/SEE, inclusiv în SUA. Transferurile de date în afara UE/SEE vor fi efectuate numai în baza garanțiilor specifice stabilite de RGPD.

Vom păstra Datele dumneavoastră atât timp cât este necesar pentru îndeplinirea scopului (scopurilor) pentru care au fost colectate sau în măsura în care este necesar pentru a respecta prevederile legii aplicabile.

Care sunt drepturile dumneavoastră privind protecția datelor?

În ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal conform acestei politici de confidențialitate, vă puteți exercita oricând oricare dintre de următoarele drepturi conform RGPD, după cum urmează:

Dreptul de acces la date solicitându-ne să vă oferim informații despre cum prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, precum și pentru a obține copii ale datelor dumneavoastră cu caracter personal prelucrate(vă putem percepe o mică taxă pentru acest serviciu)

Dreptul la rectificare – solicitându-ne să rectificăm datele inexacte care vă privesc, precum și completarea datelor incomplete

Dreptul la ștergerea datelor – dreptul de a obține, în măsura in care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de Legile privind protecția datelor aplicabile, ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc

Dreptul la restricționarea prelucrării, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile legale

Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a ne solicita să transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le-am colectat către un alt operator de date, in măsura in care sunt îndeplinite condițiile legale

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare

Dreptul de a va retrage consimțământul – atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul acordului dumneavoastră, aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia

Dreptul de a depune o plângere referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în fața unei autorități de supraveghere sau a instanței de judecată

Pentru a exercita oricare dintre aceste drepturi, ne puteți contacta pe adresa noastră de e-mail: contact@jardinehills.ro

Sau ne puteți scrie la: Jardine Hills, DJ102R, Valea Scheilor 107116

În cazul în care trimiteți o cerere de exercitare a drepturilor dumneavoastră privind protecția datelor, vom răspunde la această solicitare în cel mult o lună de la primirea cererii.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere text stocate pe computerul dumneavoastră pentru a colecta informații despre jurnalul de acces standard pe Internet și informații despre comportamentul vizitatorilor pe website. Colectăm aceste informații în mod automat, prin intermediul cookie-urilor sau al tehnologiei similare, atunci când vizitați website-ul nostru. 

Pentru mai multe detalii, vizitați allaboutcookies.org.

Ce categorii de cookie-uri folosim?

Unele cookie-uri sunt strict necesare pentru funcționarea corectă a website-ului nostru și nu necesită consimțământul dumneavoastră, cum ar fi cele care asigură  încărcarea eficientă și sigură a conținutului unei pagini. Alte categorii de cookie-uri care sunt importante, dar nu strict esențiale, vor necesita consimțământul dumneavoastră. Acest consimțământ va fi colectat prin diferite tehnici implementate pe website, în conformitate cu Legile privind protecția datelor aplicabile. Consimțământul dumneavoastră pentru utilizarea cookie-urilor poate fi retras în orice moment. Vă rugăm să rețineți faptul că retragerea consimțământului dumneavoastră cu privire la utilizarea cookie-urilor poate avea impact asupra funcționalității sau personalizării website-ului.

Există mai multe categorii de cookie-uri pe care website-ul nostru le utilizează sau le poate utiliza:

  • cookie-uri funcționale/strict necesare – folosim aceste cookie-uri astfel încât să vă recunoaștem pe website-ul nostru și să ne amintim preferințele selectate anterior. Acestea ar putea include limba preferată și locația în care vă aflați. Aceste module cookie sunt esențiale pentru prestarea serviciilor solicitate in mod specific de vizitatorii paginilor de internet. In lipsa lor, paginile de internet nu pot funcționa si nu pot furniza serviciile solicitate.
  • cookie-uri de publicitate – putem folosi astfel de cookie-uri pentru a colecta informații despre vizita dumneavoastră pe website-ul nostru, conținutul pe care l-ați vizualizat, linkurile pe care le-ați urmărit și informații despre browser, dispozitiv și adresa dumneavoastră IP. Uneori putem partaja unele aspecte limitate ale acestor date cu terțe părți în scopuri publicitare. De asemenea, putem partaja datele online colectate prin intermediul cookie-urilor cu partenerii noștri de publicitate. Acest lucru înseamnă că atunci când vizitați un alt site web, este posibil să vi se prezinte publicitate pe baza modelelor dumneavoastră de navigare pe website-ul nostru.

 

CookieDomeniuDescriereDuratăTip
mphb_sessionjardinehills.roFără descriere29 minuteAltul
mphb_sessionwww.jardinehills.roFără descriere29 minuteAltul
cookielawinfo-checkbox-necessarywww.jardinehills.roAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-urile sunt utilizate pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Necesar”.59 minuteNecesar
cookielawinfo-checkbox-non-necessarywww.jardinehills.roAcest cookie este setat de pluginul GDPR Cookie Consent. Cookie-urile sunt utilizate pentru a stoca consimțământul utilizatorului pentru cookie-urile din categoria „Nu este necesar”.59 minuteNecesar
_ga.jardinehills.roAcest cookie este instalat de Google Analytics. Cookie-ul este utilizat pentru a calcula datele despre vizitatori, sesiuni, campanii și pentru a urmări utilizarea site-ului pentru raportul analitic al site-ului. Cookie-urile stochează informații în mod anonim și atribuie un număr generat aleatoriu pentru a identifica vizitatorii unici.1 an 11 luni 28 zile 23 ore 59 minuteAnalytics
_gid.jardinehills.roAcest cookie este instalat de Google Analytics. Cookie-ul este utilizat pentru a stoca informații despre modul în care vizitatorii folosesc un site web și ajută la crearea unui raport de analiză a funcționării site-ului web. Datele colectate, inclusiv numărul de vizitatori, sursa de unde provin și paginile au apărut într-o formă anonimă.23 ore 59 minuteAnalytics
_gat_gtag_UA_64973551_5.jardinehills.roFără descriere Altul

Cum să gestionați cookie-urile

Puteți găsi detalii suplimentare privind modul in care puteți șterge cookie-urile sau modul in care puteți gestiona cookie-uri pe diferite browsere de internet accesând link-urile de mai jos:

Cookie settings in Internet Explorer 

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome 

Cookie settings in Safari web

Puteți seta browser-ul dumneavoastră să nu accepte cookie-uri, iar link-urile de mai sus vă spun cum să eliminați cookie-urile din browser. In orice caz, în consecință, în câteva cazuri, unele dintre caracteristicile website-ului nostru nu vor mai putea funcționa.

Politicile de confidențialitate ale altor website-uri

Website-ul nostru conține link-uri către alte site-uri web. Politica noastră de confidențialitate se aplică numai website-ului nostru, şi drept urmare, dacă dați click pe un link către un alt site web, ar trebui să citiți politica lor de confidențialitate.

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Putem actualiza această politică de confidențialitate din când în când, fără notificare prealabilă. Orice modificare a politicii noastre de confidențialitate va deveni efectivă la publicarea politicii actualizate de confidențialitate pe website-ul nostru. Această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la 01.02.2021.

Cum să ne contactați

Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, datele pe care le deținem despre dumneavoastră sau doriți să vă exercitați unul dintre drepturile dumneavoastră privind protecția datelor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Ne puteți trimite un email la: contact@jardinehills.ro

Sau ne puteți scrie la: Jardine Hills, DJ102R, Valea Scheilor 107116