Căsuța Merlot

Începând de la: 500 2 nopți

Nu suntem un „hotel” în sens tradițional, întrucât nu oferim camere spre închiriere. Tarifele sunt pentru închirierea unei căsuţe timp de două nopți.

Caută date disponibile

Required fields are followed by *Reserve of 1 available accommodations.

Căsuța Merlot este disponibil(ă) pentru perioada selectată.

Căsuța Merlot are două dormitoare la parter, un dormitor principal cu pat matrimonial și un dormitor pentru oaspeți cu două paturi extensibile de o persoană. De asemenea, la mansardă este amenajată o cameră cu pat dublu, cu toaletă, ce poate fi folosită ca al treilea dormitor.

Facilități

Bucătărie complet utilată

Două băi

Comodități disponibile

Piscină panoramică încălzită
Grătar acoperit în aer liber
Jacuzzi încălzit

Parcare securizată

Piscină încălzită pentru copii
Magazin de produse de primă necesitate

Descoperă căsuțele noastre

Căsuța Pinot Noir

Căsuţa Pinot Noir are la parter un dormitor spaţios cu pat dublu matrimonial, iar mansarda deschisă, prevăzută cu toaletă, poate fi utilizată ca al doilea dormitor, cu pat dublu, pentru adulți sau copii.

Începând de la: 500 2 nopți

Căsuța Fetească Neagră

Căsuța Fetească Neagră are două dormitoare la parter, un dormitor principal cu pat matrimonial și un dormitor pentru oaspeți cu două paturi extensibile de o persoană. De asemenea, la mansardă este amenajată o cameră cu pat dublu, cu toaletă, ce poate fi folosită ca al treilea dormitor.

Începând de la: 500 2 nopți

Utilizarea datelor personale

Noi și partenerii noștri procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal (cum ar fi datele de navigare, adresele IP, informațiile cookie și alți identificatori unici) pe baza consimțământului dumneavoastră și/sau a interesului nostru legitim de a optimiza site-ul nostru web, activitățile de marketing și experiența dumneavoastră de utilizator.