Evadaţi din zgomotul și stresul marilor orașe. La numai 100 de kilometri de București, relaxaţi-vă în ambianţa liniștită a complexului Jardine Hills.

Caută date disponibile

Required fields are followed by *

Despre Jardine Hills

Nu suntem un „hotel” în sens tradițional, întrucât nu oferim camere spre închiriere. Tarifele noastre sunt pentru închirierea unei căsuţe, pentru două nopți, cu mic dejun oferit tuturor oaspeților la cerere, fără costuri suplimentare.

Unde ne găsești?

Complexul Jardine Hills se află la aproximativ 100 km de București, de unde puteţi ajunge cu mașina, pe autostrada A3, ieşind pe DJ100B în direcția Mizil.

Descoperă căsuțele noastre

Căsuța Pinot Noir

Căsuţa Pinot Noir are la parter un dormitor spaţios cu pat dublu matrimonial, iar mansarda deschisă, prevăzută cu toaletă, poate fi utilizată ca al doilea dormitor, cu pat dublu, pentru adulți sau copii.

Începând de la: 500 2 nopți

Căsuța Fetească Neagră

Căsuța Fetească Neagră are două dormitoare la parter, un dormitor principal cu pat matrimonial și un dormitor pentru oaspeți cu două paturi extensibile de o persoană. De asemenea, la mansardă este amenajată o cameră cu pat dublu, cu toaletă, ce poate fi folosită ca al treilea dormitor.

Începând de la: 500 2 nopți

Căsuța Merlot

Căsuța Merlot are două dormitoare la parter, un dormitor principal cu pat matrimonial și un dormitor pentru oaspeți cu două paturi extensibile de o persoană. De asemenea, la mansardă este amenajată o cameră cu pat dublu, cu toaletă, ce poate fi folosită ca al treilea dormitor.

Începând de la: 500 2 nopți

Comodități disponibile

Piscină panoramică încălzită
Grătar acoperit în aer liber
Jacuzzi încălzit

Parcare securizată

Piscină încălzită pentru copii
Magazin de produse de primă necesitate

Experiențe recomandate pe durata sejurului la Jardine Hills.

Printre activitățile posibile se numără drumeţiile sau mersul cu bicicleta pe numeroasele trasee care șerpuiesc printre podgorii. Vă recomandăm să efectuaţi excursii cu degustare de vinuri la cele aproximativ 10 crame din zonă, aflate la distanţă de maximum 30 de minute cu mașina. De asemenea, pentru copii se pot organiza plimbări cu căruța trasă de cai, prin podgorii.

Restaurante și localuri

Crame și degustări de vinuri

Activități în aer liber

Atracții din împrejurimi

Cuvinte dragi de la oaspeții noștri

“Foarte frumos, foarte îngrijit.”

Read More

3 căsuțe cu câte 3 dormitoare și o zona de living și bucătărie. 2 mici probleme (pt mine) Baia de jos deservește 2 dormitoare și trebuie sa te gospodărești cu mâncarea... Ai și zonă de grătar

“Un loc absolut fantastic”

Read More

Fantastic loc, case cu mobilier de calitate, jacuzzi încălzit si mult bun gust. Daca închiriezi primavara sau toamna o sa te bucuri de un peisaj demn de un tablou.

“Pentru iubitorii de vinuri și nu numai”

Read More

Neasteptata surpriza placuta pe dealurile din zona Dealu Mare. Foarte bine integrate in peisaj, pline de confort si aproape de toate cramele din zona.

“Casă confortabilă și foarte bine echipată”

Read More

Căsuțele de aici sunt foarte frumoase și curate. Piscina minunată (au și un jacuzzi afară care e încălzit). Afară aveți grătar cu toate cele necesare. Chiar și un vin bun din partea casei.

“Abia aștept să mai revin!”

Read More

Pentru cupluri sau pentru familii cu copii, locul este superb. Piscina atrage toți copiii, iar bucătăria exterioara utilata impecabil face că fiecare masă sa fie o plăcere!

“Un loc excelent pentru un sfârșit de săptămână relaxant și liniștit.”

Read More

Condițiile oferite și ospitalitatea administratorului sunt la superlativ- un model pentru alte locații de genul acesta în România.

Rezervă o cazare chiar acum

Caută date disponibile

Required fields are followed by *

Utilizarea datelor personale

Noi și partenerii noștri procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal (cum ar fi datele de navigare, adresele IP, informațiile cookie și alți identificatori unici) pe baza consimțământului dumneavoastră și/sau a interesului nostru legitim de a optimiza site-ul nostru web, activitățile de marketing și experiența dumneavoastră de utilizator.