Despre Jardine Hills

Căsuţele din complexul nostru

Căsuţele Fetească Neagră, Merlot și Pinot Noir au bucătării moderne, dotate cu frigidere de dimensiuni normale, cuptor electric şi plită cu 4 arzătoare și mașină de spălat vase. Fiecare căsuţă este complet echipată cu veselă și tacâmuri, precum și cu lenjerie de pat și prosoape de calitate.

Căsuţele Fetească Neagră și Merlot au, fiecare, două dormitoare la parter (unul cu pat dublu matrimonial și unul cu două paturi de o persoană) și o cameră la mansardă cu pat dublu (cu toaletă) care poate fi folosită ca al treilea dormitor. Căsuţa Pinot Noir are la parter un dormitor spaţios cu pat dublu matrimonial, iar mansarda deschisă, prevăzută cu toaletă, poate fi folosită ca un al doilea dormitor cu pat dublu, pentru adulţi sau copii (în total 2 dormitoare). Toate căsuţele sunt certificate de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi, ceea ce înseamnă că au fost proiectate și construite la cele mai înalte standarde de eficienţă energetică și confort.

Amenajarea, mobilierul şi dotările din fiecare căsuţă sunt deosebite, fiind proiectate în întregime și realizate în mare parte la comandă, în colaborare cu un renumit designer de interior din România.

Zona piscinei și a grătarului

Oaspeții se pot relaxa în piscină și în jacuzzi-ul pentru șase persoane, cu zonă de relaxare separată. Toți oaspeții au acces la zona unde se află grătarul, pentru pregătirea și servirea cinei.

Pregătiți delicii culinare la grătarul din bucătăria noastră în aer liber sau bucurați-vă de drumeții lungi prin împrejurimi. Situat în inima regiunii Dealu Mare, Jardine Hills poate fi „baza” de unde puteți explora cramele și podgoriile de primă clasă ce presară această regiune încântătoare din România. Vă aşteptăm cu drag în acest colţişor de rai!

Despre locaţie

Situate în inima regiunii Dealu Mare, căsuţele noastre se află în locul perfect pentru a petrece un weekend ideal sau un sejur liniștit.

Dealu Mare se află în regiunea Muntenia din România, fiind o zonă viticolă renumită de secole. Într-adevăr, documentele care fac referire la podgoria Tohani din apropiere datează din 1773.

Ne aflăm în apropierea paralelei 45° (ca şi faimoasele podgorii din Bordeaux). Așadar, fie că preferați să faceți drumeții în peisajele pitoreşti care ne înconjoară, fie că petreceţi o după-amiază degustând vinuri la una dintre numeroasele crame din apropiere sau pur și simplu vă relaxați la piscină cu un pahar de vin Jardine Hills de producţie locală (sau dacă este iarnă, staţi ghemuiți pe canapea lângă şemineul cu lemne), cu siguranță veți avea parte de un sejur relaxant și memorabil la Jardine Hills!

Cum ajungeţi la Jardine Hills?

Complexul Jardine Hills se află la aproximativ 100 km de București, de unde puteţi ajunge cu mașina, pe autostrada A3, ieşind pe DJ100B în direcția Mizil.

De asemenea, la Jardine Hills se poate ajunge cu trenul, din București (Gara de Nord). Vă rugăm să consultaţi site-ul C.F.R. Călători pentru mai multe informații

Jardine Hills poate fi găsit pe Google Maps sau Waze. Ne aflăm în Valea Scheilor, la nord de Mizil și la aproximativ 100 km nord-est de București

Scurt istoric...

În 1948, toate podgoriile și cramele private din România au intrat în proprietatea statului, iar în următorii patruzeci de ani, producția s-a axat pe cantitate și nu pe calitate. Mărturii din acea perioadă sunt încă vizibile pe dealurile terasate din jur, care acum sunt în paragină și nu mai produc struguri.

După 1990, investitorii privați și pasionaţii de vinuri au început să redescopere și să exploreze potențialul acestei regiuni fertile și pline de verdeață, aflată la doar 100 de kilometri de București și ușor accesibilă cu mașina sau cu trenul. De la mijlocul anilor 2000, multe podgorii din regiune au fost replantate cu soiuri de viță la standarde europene, ceea ce favorizat producţia de vinuri de înaltă calitate în regiunea noastră.

Povestea Noastră

Americanii Bryan și Mimi Jardine au venit în România din Los Angeles în anul 1996 și au călătorit mult prin frumoasa țară în următorii câțiva ani. Cu toate acestea, abia la sfârşitul anului 2003 s-au hotărât să își îndeplinească visul de a avea propria „casă la țară”.

 Dorința lor era una destul de simplă – îşi doreau o locuinţă, ideal cu teren, în apropiere de Bucureşti, unde să poată ajunge cu maşina sau eventual cu trenul, pentru a-şi petreacă weekend-urile. Amândoi au fost atrași de renumita regiune viticolă Dealu Mare, situată la aproximativ 100 km nord-est de București, la aproximativ aceeași latitudine ca și regiunea Bordeaux și unde se află unele dintre cele mai valoroase podgorii din România.

 Locuinţa pe care au găsit-o în noiembrie 2003 era ideală pentru nevoile lor, fiind amplasată pe frumoasele dealuri verzi de pe Valea Scheilor, la o distanţă de aproximativ 8 km nord de orașul Mizil, în inima regiunii Dealu Mare. Casa și regiunea îndeplineau toate condițiile: proximitatea faţă de București, acces la magazine și la gara Mizil, electricitate, conectare la utilităţi, puţ și o linie telefonică internațională.

 Proprietatea era formată dintr-o casă cu etajul nefinalizat și o construcţie mai mică, adiacentă, potrivită ca locuinţă pentru oaspeți, împreună cu 2,5 hectare de teren, inclusiv câteva podgorii și pomi fructiferi bătrâni. După ce au cumpărat proprietatea în februarie 2004, au început lucrările de renovare a casei principale în luna aprilie a aceluiași an.

 De-a lungul anilor, „Jardine Hills” s-a transformat într-o destinație de vacanță pentru familie și prieteni, unde Bryan și Mimi au petrecut multe zile și seri minunate, rămânând cu amintiri de neuitat.

 În cele din urmă, în 2014, au decis să facă următorul pas pentru a dezvolta şi mai mult proprietatea și pentru a împărtăși cu alții frumusețea și seninătatea acestui loc.

 Astfel, în iulie 2015, au început construcția noului complex Jardine Hills. Conceptul consta în construirea a trei căsuţe confortabile, dar complet utilate, în care un cuplu, o familie sau prieteni/colegi să poată petrece un weekend, o săptămână întreagă sau chiar mai mult timp împreună, în locuinţe individuale. Aproape de casa principală, dar beneficiind de propria intimitate, aceste noi căsuţe aveau să fie dotate cu toate facilitățile unei case moderne, dar păstrând în acelaşi timp farmecul rustic al împrejurimilor. Casele aveau să fie locuinţe individuale cu propria intimitate, însă toate având acces la piscină și jacuzzi, precum și la grătarul în aer liber și la zonele de agrement.

 Viziunea noastră s-a concretizat atunci când, la 4 iulie 2017, am deschis oficial complexul Jardine Hills. Acum vă puteți bucura de ceea ce am realizat – posibilitatea de a savura frumuseţea faimoasei regiuni viticole din România din confortul propriului cămin…

Articole Media

Ziarul financiar

Care este legătura dintre Francis Ford Coppola, vin, Dealu Mare şi un avocat originar din America, dar care trăieşte de mai bine de două decenii în România? Pe scurt, răspunsul sună cam aşa: Jardine Hills

Pe lung însă, veţi citi mai departe povestea lui Bryan Jardine, managing partner al biroului din România al casei de avocatură Wolf Theiss, dar şi fondator al proiectului de turism Jardine Hills, din regiunea viticolă Dealu Mare, aflată la mai puţin de două ore de București.

romania insider

Jardine Hills - Your relaxation destination in the lovely Dealu Mare wine region. A weekend paradise only 90 kilometers from Bucharest!

Escape from the noise and stress of the big city. Only 100 kilometers from Bucharest, let yourself unwind in the tranquil setting of Jardine Hills. Savor a glass of our fine Jardine Hills wine and conversation with friends on the terrace of your own private cottage, by the swimming pool or relaxing in the Jacuzzi.

Călătoria Perfectă

O bijuterie ascunsă în țara vinului

Savurați un pahar cu vinul nostru fin Jardine Hills și conversația cu prietenii pe terasa propriei căsuțe private, lângă piscină sau relaxați-vă în jacuzzi. Zona în care este amplasat complexul are peisaje frumoase și oferă posibilitatea de a organiza excursii: la crame pentru degustări de vinuri, drumeții, ciclism, plimbări cu caii pentru copii sau pur și simplu să vă relaxați lângă piscină.

Utilizarea datelor personale

Noi și partenerii noștri procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal (cum ar fi datele de navigare, adresele IP, informațiile cookie și alți identificatori unici) pe baza consimțământului dumneavoastră și/sau a interesului nostru legitim de a optimiza site-ul nostru web, activitățile de marketing și experiența dumneavoastră de utilizator.