Termeni şi Condiţii

Condiții generale de utilizare a site-ului 'jardinehills.ro'.

Acest document intitulat „Termeni și Condiții” reprezintă acordul legal între dumneavoastră în calitate de client, utilizator și/sau vizitator și proprietarul acestui site web, respectiv MASON – JAR SERVICII SRL. Prin accesarea acestui site și/sau a oricăreia dintre paginile sale, sunteți de acord cu toate condiţiile prevăzute pe această pagină. Nu utilizați acest site dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre aceste condiții.

MASON – JAR SERVICII SRL are dreptul de a modifica aceste Condiţii în orice moment, după cum consideră necesar, iar prin utilizarea acestui Site aveţi obligaţia de a revedea aceste Condiţii în mod regulat.

Informaţii generale

www.jardinehills.ro este proprietatea MASON – JAR SERVICII SRL, care deține drepturi depline de proprietate și, prin urmare, toate drepturile de autor și de licenţă asupra acestuia, având următoarele date de identificare:

MASON – JAR SERVICII SRL

J40/11481/2002, RO15008649

 Str. Petre Aurelian nr. 66, Parcela P București București București RO

+40 723 299 992

 [email protected]

Condiții de utilizare

www.jardinehills.ro este un site public care poate fi utilizat de orice persoană interesată de conținutul său, integral sau parțial. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a restricționa accesul vizitatorilor sau clienților la anumite subsecțiuni sau funcții ale site-ului dacă există o suspiciune rezonabilă că se încearcă fraudarea sau eludarea politicilor site-ului.

Interzicem în mod expres orice utilizare abuzivă a site-ului, înțelegând prin utilizare abuzivă orice acțiune sau inacțiune care nu respectă regulile prevăzute în această politică sau în orice altă politică publicată pe site.

Proprietate intelectuală

Conținutul site-ului www.jardinehills.ro, inclusiv designul și experiența de utilizare a acestuia, precum și bazele de date accesibile prin intermediul acestuia, sunt proprietatea MASON – JAR SERVICII SRL și sunt protejate de legislaţia română în vigoare privind drepturile de autor și drepturile conexe. Orice conținut postat de utilizatori devine proprietatea MASON – JAR SERVICII SRL din momentul postării. În cazul informațiilor și conținutului postat de utilizatori sau parteneri, drepturile de autor și responsabilitatea pentru acestea aparțin integral celor care au publicat informațiile respective. În cazul conținutului preluat de la parteneri în baza unor acorduri încheiate, aceștia sunt identificați prin mențiunea numelui partenerului împreună cu conținutul.

Toate informațiile publicate pe acest site au scop informativ și nu se oferă nicio garanție cu privire la acuratețea acestora în orice moment, deși se vor depune toate eforturile pentru a se asigura că toate informațiile sunt corecte la momentul publicării.

Protecţia datelor

Orice date cu caracter personal solicitate prin intermediul acestui site (nume, adresă, e-mail, numere de telefon etc.) sunt solicitate în scopul identificării dumneavoastră sau pentru a vă putea contacta. Pentru a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor fi stocate și prelucrate prin mijloace electronice. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor, vă rugăm să accesaţi secțiunea „Politica de Confidențialitate”.

Limitarea răspunderii

MASON – JAR SERVICII SRL și oricare dintre administratorii și angajaţii săi nu vor avea nicio răspundere, în nicio situaţie, pentru utilizarea de către dumneavoastră a acestui site, indiferent dacă această răspundere este sau nu de natură contractuală. MASON – JAR SERVICII SRL, inclusiv administratorii și angajaţii săi, nu vor avea nicio răspundere pentru daune indirecte, de consecinţă sau speciale decurgând din sau în legatură cu utilizarea de către dumneavoastră a acestui site.

Condiții finale

Aceste Condiţii vor fi guvernate de legile din România şi vor interpretate conform acestora şi orice dispute survenite vor fi soluţionate de instanţele competente din România, competenţa acestora nefiind exclusivă. Pentru orice nelămuriri cu privire la exercitarea drepturilor dumneavoastră privind utilizarea site-ului și protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii de contact din cadrul site-ului.

 Acest document a fost actualizat la data de 17-01-2023.

Utilizarea datelor personale

Noi și partenerii noștri procesăm datele dumneavoastră cu caracter personal (cum ar fi datele de navigare, adresele IP, informațiile cookie și alți identificatori unici) pe baza consimțământului dumneavoastră și/sau a interesului nostru legitim de a optimiza site-ul nostru web, activitățile de marketing și experiența dumneavoastră de utilizator.